TÜM TÜRKİYE ŞUAN BUNU MERAK EDİYOR?

CNN Türk'te milyonlarca asgari ücretlinin vicdanını sızlatan bir olay yaşandı. Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun cebindeki parasını Bugün TV'nin kapanmasıyla işsiz kalıp CNN Türk'te çalışmaya başlayan sunucu Ekin Olcayto, "Tüm Türkiye şuan bunu merak ediyor" diyerek tek tek saydı. 

Milletin taksitlerle boğuştuğu bir ortamda Ali Ağaoğlu ile sunucu Ekin Olcayto arasında taksitli alışveriş konusunda konuşulurken bir anda konu Ali Ağaoğlu'nun cebindeki paranın ne kadar olduğuna evrildi.

 İstanbul'da yakın zamanda meydana gelen terör saldırısı ardından "Fakirler karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım" diyen Ağaoğlu, tereddütsüz bir şekilde cebindeki parayı çıkardı. Sunucu ise elindeki 200 TL lik banknotları yaklaşık 1 dakika boyunca saydı. Ali ağaoğlu ise, taksitle alışveriş yapmamasının gerekçesi olarak "ben zaten hep nakit çalışırım" diyerek servetine yine vurgu yapmayı ihmal etmedi. 


Kendini övmeyi artık bir takıntı haline getiren Ali Ağaoğlu'nun canlı yayında cebinden çıkardığı tomar 8 bin 400 liraydı. Bu rakam da asgari ücretle çalışan 6 vatandaşın bir aylık maaşından fazla. 


1 Mayıs'ta yayınlandı

Özellikle programın yayınladığı gün ise daha ilginç. 1 Mayıs işçi bayramının kutlandığı saatlerde yayınlanan programdaki söz konusu içler acısı görüntülere bir dur diyen bile olmadı. İşçi bayramında bir patronun cebindeki bir tomar parayı çıkarıp sunucuya saydırması olayı daha uzun süre unutulacak gibi görünmüyor. 

Sunucunun sorusunu bir de böyle verelim;

Tüm Türkiye  Ali Ağaoğlu'nun ve sunucu Ekin Olcayto'nun akıbetinin ne olacağını merak ediyor. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar