ERDOĞAN'IN ALMAK İÇİN HAFTALARCA ÇALIŞTIĞI O 8 CİLTLİ KİTABIN ADI NE?


Yerel seçimlere az bir süre kalmışken televizyonlarda bir reklam filmi yayınlandı. Erdoğan'ın duygusal dış sesiyle siyah beyaz olarak hazırlanmış videoda Erdoğan'ın küçüklüğünü canlandıran bir çocuk okuldan gelince dinlenmeden, uzanmadan "anne, fırına gidiyorum" diyerek simit satın alıyor. Ardından bu simitleri satarak 8 ciltlik kitap aldığını ve bu kitapların hala kütüphanesinin baş köşesinde bulunduğunu anlatıyor Erdoğan.




Bu elbette güzel bir reklamdı. Kitap için emek harcamak çok değerli ve erdemli bir davranış. Fakat reklamdaki 8 ciltlik kitabın adını sanını duyanınız var mı? 


Reklamdan alıntıladığım şu fotoğraf incelenirse o 8 ciltlik kitabın adının : Hukuku İslamiyye Kamusu (İslam Hukuku Sözlüğü) olduğu anlaşılacaktır. Muhtemelen Erdoğan İmam-Hatip yıllarının bir ders kitabını almıştı. Ama bunu dillendirmiyor Erdoğan reklamda.







Muhtemelen Erdoğan ve danışmanları seçimden önce bu kitabın adının huzursuzluk yaratacağını düşündü. Çünkü İslam Hukuku kitabı için haftalarca çalışmış bir çocuk şimdi Türkiye'nin Cumhurbaşkanı. Hem de tek adam...

Yorum Gönder

0 Yorumlar