Terör Örgütü Kurmak İsteyenlere Tüyolar

Terör örgütü kurmanın -eğer bir devletseniz- hiç bir zorluğu yoktur. İnsanların radikalleşmesini sağlamanın bir devlet için memur maaşlarına zam yapmaktan daha kolay olduğunu söylersek yalan söylemiş olmayız. Aslına bakılırsa, dünyada bir fikir örgütü kurmaktan daha kolaydır terör örgütü kurmak. Birkaç işkence aleti, kapalı bir cezaevi, vicdansız gardiyanlar ve nihayet nur topu gibi bir terör örgütü. 





















Öncelikle, terör örgütü kurmanın birinci aşaması 'düşman' olarak adlandırdığınız kişileri yargısız bir şekilde infaz etmelisiniz. Bu şekilde toplumun infaz edilen kişiyi seven sayan bölümü size kin duymaya başlar. Fakat bu bir terör örgütünün kurulması için elbette yeterli değildir. 






















Sayısız infaz ve infaz girişimlerinden sonra mağdurları seven-sayanları kitlesel bir şekilde suçlu-suçsuz ayırmadan ceza evine atmalısınız. Çünkü size harfi harfine inanan güruh hala çoğunluktadır ve onlar yarın bir gün sizi desteklemeyebilir. 

Ceza evine attıklarınız arasında bazılarına diğerlerinin gözü önünde inanılmaz bir şekilde şiddet uygulayıp diğerlerinin gözünü korkutmalısınız. 'itaat et' diyerek "Sen benden küçüksün' imajı yaratmalısınız. Düşüncesinden ötürü insanların içeri atılmaları yetmemeli. O insanlara yeryüzünde cehennemi yaşatmalısınız. 



İşkenceye maruz kalan, öldürülen ve hapislerde çürüyen insanlara karşı milletinizi kışkırtmalısınız. Çünkü, zamanla işin içi belli olabilir ve koltuğunuzdan olabilirsiniz. Koltuğunuzdan olmamak hatta zamkla yapışmışcasına oturabilmek için bunları yapmanız gerekir. 



Akılalmaz işkencelerle mahkumları yıldırtmaya çalışın. Öyle çalışın ki bazıları bu rezilliğe artık dayanamasın. Dahası, bu işkenceleri diğerlerinin gözleri önünde yapmanız gerekir. Çünkü onlar bu tablo karşısında "şuradan bir çıksam" düşüncesine kapılmalı ve yarın bir gün tarihin gördüğü en büyük terör örgütünü kurmalılar. Zaten amacınız bu değil miydi?  

Bir kaç sene bu katletme ve işkence fırtınasına devam ettiniz. Artık gözlerinde yalnızda "seni öldüreceğim" yazan teröristlerle karşılaşmaktasınız. Artık vakit geldi. Cezaevinin güvenliğini askıya alın. Bazılarını "pardon" diyerek dışarıya salın. Onlar kısa bir süre sonra birleşip çağın gördüğü en büyük terör örgütünü kuracaklardır. 

Varılan kanı;

Mağdur kitleler hiç yoktan yaratıldıktan sonra "bunlar teröristtir", "bunlar şerefsizdir" demenin hiç bir ehemmiyeti kalmamıştır. Bunları söyleyen "Yeni terör sistematiği" diyen akademisyenden, 11 eylül olunca "altın fiyatları artmış mı?" diye soran ekonomiste kadar ayakta uyuyan, kulakları olmasına rağmen duymayan, gözleri olmasına rağmen görmeyen mahluklardır. 

Fakirleştirdikleri Almanya'dan Hitler'in doğması ne kadar normalse, milyonlarca kişiyi öldürdükleri Irak'tan Bağdadi'nin peyda olması o kadar normaldir. Hala anlamadılar. Ya da anlamazdan geliyorlar...

Yorum Gönder

0 Yorumlar