ERDOĞAN: ZANA İLE GÖRÜŞEBİLİRİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP'li Leyla Zana'nın görüşme talebinin olduğunu doğruladı. Talebe olumlu yanıt verebileceğini söyleyen Erdoğan, "kanaatim kabulden yanadır" diyerek aylardır devam eden çatışma ortamı döneminde ilk defa bir HDP'li milletvekili ile görüşme yapacağının sinyalini verdi.












Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı çıkışı gazetecilerinin sorularını yanıtladı. 

Diyarbakır'daki Saldırı

Sözlerine Diyarbakır'daki karnelerini almak için toplanan öğrencilere saldırı düzenleyen PKK'yı kınayarak başlayan Erdoğan,"Bu kalleş saldırı, 1100 akademisyene bir cevap niteliğindedir" dedi.

Ardından Erdoğan, Leyla Zana'nın görüşme talebiyle ilgili soruya;

HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın, kendisi ile görüşme talebi olduğu iddialarını doğruladı. Erdoğan, "Beştepe sofrasında bunu da arkadaşlarımızla paylaştık. Konuyla ilgili değerlendirelim dedim ve bunun neticesinde kanaatim kabûlden yanadır. Kendisiyle görüşebiliriz" diye konuştu.

Mustafa Koç 

Ayrıca kalp krizi geçirdikten sonra hastanede vefat eden Koç Holding yönetim kurulu üyesi Mustafa Koç ile konuşmasına değildi. Altay tankı ve diğer ekonomik konuları konuştuklarını belirten Erdoğan; 


"Hatta aramızda latife de yaptık. Alkolü azalttın mı diye sordum. Azalttım dedi.Bende bunu hepten bırak dedim." 
Üzgün olduğunu ve ölüm haberini televizyonda öğrendiğini belirten Erdoğan, Koç'un ailesine ve sektöre başsağlığı diledi.

Erdoğan'ın konuşması ve kaynak:

Yorum Gönder

0 Yorumlar